Opleiding Natuurvoedingsadviseur

Is suiker schadelijk, wat doet het met je lijf en zijn er alternatieven? Vragen waarvoor internet onvoldoende antwoorden biedt: spookverhalen doen de ronde en bronnen lijken elkaar tegen te spreken. Veel mensen zijn echter op zoek naar kennis over gezonde voeding: afhankelijk van het product, groeit volgens een Amerikaans onderzoeksbureau de markt voor biologische voeding tot 2020 met percentages tussen de 12 en 39%. Leren over die verschillen staat aan het begin van een evenwichtig en vitaal voedingspatroon. Als natuurvoedingsadviseur maak je dat verschil.  

Over de opleiding Natuurvoedingsadviseur

Steeds meer mensen beseffen welke rol natuurlijke voeding speelt in een vitaal leven. De vraag naar kennis over natuurvoeding en de toepassing is daardoor sterk toegenomen. Als je wilt ervaren hoe natuurvoeding lichaam en geest beïnvloedt en hoe je de kennis daarvan op anderen kunt overdragen, dan is de opleiding Natuurvoedingsadviseur precies iets voor jou. Je kunt daarmee jezelf en anderen helpen het lichaam beter te begrijpen. Natuurvoeding staat aan de basis van een vitalere samenleving; bij Sonnevelt leer je die waardevolle basis te begrijpen. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Natuurvoedingsadviseur

In de opleiding Natuurvoedingsadviseur leer je hoe een evenwichtig voedingspatroon doorwerkt op alle niveaus in de mens: fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Je ontdekt hoe voeding kan worden gebruikt als krachtig middel voor behoud van vitaliteit.

m d w d v z z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Bekijk de agenda.
Uitgelicht: