Opleiding Vernieuwend Coachen

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Steek je hoofd niet boven het maaiveld uit. Je hebt al veel, maar het is toch nooit genoeg. Hoe doorbreek je deze cirkel? In de opleiding Vernieuwend Coachen ervaar je de kracht van grenzen verschuiven en beperkingen loslaten. Je komt in contact met je eigen mogelijkheden en kracht. Je ontwikkelt je tot wie je eigenlijk al was. 

Over de opleiding Vernieuwend Coachen

In de opleiding Vernieuwend Coachen ga je door een proces waarin je leert om je cliënten te coachen vanuit jouw kracht als mens, heel en vrij zoals die is. In Vernieuwend Coachen leer je niet problemen op te lossen vanuit de positie ‘professional’ of ‘deskundige’, maar leer je te appelleren aan de mogelijkheden die een mens al heeft. Het leven wil zich aan ons ontvouwen; het corrigeert zichzelf en organiseert zichzelf altijd weer tot een nieuw geheel. Ieder mens is voorbestemd om op te bloeien en dit gebeurt ook als je dat leert toestaan. In de opleiding Vernieuwend Coachen ontmoeten we elkaar als gelijkwaardige medemensen en dat brengt veel (vitaal) leven in de brouwerij.

Doel opleiding Vernieuwend Coachen

Een door Sonnevelt opgeleide Vernieuwend Coach heeft geleerd zelf een vitaal en authentiek (levens)voorbeeld te zijn. Hij nodigt de cliënt daardoor uit hetzelfde te doen en de nieuw verworven mogelijkheid toe te passen op elk levensgebied, van voeding via bewegen, werk en relaties tot zingeving. Je leeft je nieuwe leven. 

m d w d v z z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Bekijk de agenda.
Uitgelicht: