Wie werken in Gebouw De Koningin?

Wat kun je er doen?

Gebouw De Koningin is een multifunctioneel pand waar mensen samenkomen om op mentaal, fysiek en emotioneel niveau aan zichzelf te werken. In alle vrijheid en veiligheid mag en kan je hier werken aan je (innerlijke) ontwikkeling, Dat gebeurt onder vakkundige maar vooral liefdevolle begeleiding van een aantal professionals die deze mooie, lichte, uitnodigende, warme en inspirerende plek hebben gekozen om (samen) te werken.

Ook werken in De Koningin?

Daarnaast kun je als coach, trainer, therapeut, behandelaar, je cliënten in een sfeervolle, representatieve ruimte ontvangen of een workshop/training verzorgen in onze inspirerende ruimten.

"WIJ BEGELEIDEN MENSEN EN TEAMS BIJ VERANDERINGSPROCESSEN"

Kort gezegd komt het hier op neer als je besluit je vraag met behulp van iCoaching te onderzoeken. We begeleiden bij persoonlijke (waaronder relatie en jongeren/ouders-kinderen) en loopbaanvraagstukken, re-integratie (zowel voor UWV als werkgevers, eerste en tweede-spoor ) en outplacement. Dit alles doen we met oog en oor voor de hele mens. Cognitief, Emotioneel, Fysiek.

Hoe werken we?

Door de methodieken die we hanteren in coaching en counseling inspireren we onze cliënten om vraagstukken, ervaringen en gevoelens op een andere manier te benaderen. Met aandacht en oog voor de realiteit van het leven, de grenzen van het haalbare, met focus op de toekomst.
We werken cognitief, analytisch, empathisch en creatief. De basis van ons werk is de vraag bezien vanuit een systemische blik. Dat betekent dat we niet alleen naar de cliënt kijken, maar ook naar het familiesysteem van herkomst en het organisatiesysteem waarin hij/zij werkt. Daarin kijken we onder andere hoe het met de balans is, hoe het is met het 'geven en nemen', wat de plek is en of dat ook klopt.

Wat bieden we?

Waar nodig schakelen we fysieke begeleiding in. We bieden stresshantering d.m.v. hartcoherentie, shiatsu therapie, neurolink, cranio sacraal therapie en beweeg/voedingsprogramma’s. Daarnaast werken we nauw samen met GGZ zodat er bij complexere psychische aandoeningen specialistische hulp voorhanden is.

We begeleiden mensen om uit te komen bij het ‘ ik’ : weten wie je bent, wat je wilt, waar je voor wilt gaan en kiezen in dit leven. Echt kiezen betekent 'JA' zeggen vanuit je hart en vanuit echt willen. Hiermee bereik je volledige verbinding met jouw unieke kwaliteiten, maar zeker ook van je persoonlijke (arbeids)vreugde.

Een verkennend/intake gesprek van een half uur, is gratis en geeft je precies de informatie die je nodig hebt. Onder de knop contact vind je alle informatie om ons te bereiken.

Individuele begeleiding
Opleiding
Training
Workshop

Wil je graag fitter en vitaler zijn? Je immuunsysteem verbeteren?

Of een gezond gewicht?

Hoe je je voelt wordt voor een groot deel bepaald door je leefstijl en welke keuzes je maakt. Op gebied van voeding maar ook beweging en omgaan met stress.

Met persoonlijke begeleiding help ik je op weg om dat doel te halen: fitter en vitaler. In de workshops maak je op een leuke (en lekkere) manier met voeding die samenhangt met een gezonde leefstijl.

In een vrijblijvend gesprek en meting kunnen we bepalen wat je doelen zijn en op welke manier ik je kan helpen deze doelen te bereiken.

Individuele begeleiding
Workshop

Leonie Linssen biedt helderheid en steun bij ingewikkelde liefdesrelaties waar meer partners bij betrokken zijn en biedt de perfecte hulp bij uitdagende relatiekeuzes. In een Relatie-Intensive worden belemmerende emoties in het licht gezet en op zielsniveau getransformeerd. Samen met Loes Koot begeleidt ze mensen in de Verbindingscirkel, iedere laatste dinsdag van de maand, waarbij zij haar helderziende en heldervoelende kwaliteiten inzet.

Ik ben wisselend aanwezig, als wederzijdse agenda's het goedkeuren.

Individuele begeleiding
Training
Workshop

De Shiatsu/Acupressuurbehandelingen van Babs Keyner dragen bij tot bewustwording en een ‘lichter’ bestaan.
U ervaart diepe rust en ontspanning na een behandeling. Haar behandelingen zijn een combinatie van acupressuur/shiatsu en de Tibetaanse 'Kum Nye'-gewrichten massage. Op uw verzoek kan de behandeling nog ondersteund worden door voeding- of lifestyle advies.

Individuele begeleiding
Inspiratie

Bodytherapist en Neurolink (NIS) behandeling, eventueel gecombineerd met massage.
Elke laatste dinsdag van de maand.

Individuele begeleiding

We ontkomen er niet aan: de wereld wordt steeds jachtiger en complexer en dat beïnvloedt ons bestaan. Dit geldt niet voor ieder mens, maar velen van ons worstelen met tal van problemen en levensvragen. Onze natuurlijke innerlijke balans kan verstoord worden door stress, ziekten en trauma’s. We hebben vaak het gevoel dat we niet kunnen voldoen aan de hoge fysieke en mentale eisen die aan ons gesteld worden.

Behandeling

U kunt in mijn Cranio Sacraal praktijk terecht voor een professionele behandeling van diverse klachten, zowel in geestelijk als in lichamelijk opzicht, en voor ondersteuning van uw persoonlijke ontwikkeling: het hervinden van een innerlijke balans.

Cranio Sacraal Therapie levert een wezenlijke bijdrage aan het herstel en de genezing van tal van geestelijke en lichamelijke klachten.In mijn praktijk staat de holistische visie centraal. Lichaam en geest zijn een eenheid, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik streef er naar om in mijn behandelingen deze ‘verbroken’ eenheid respectvol en effectief te herstellen, met een luisterend oor, met mijn hart en mijn handen.

Vanuit heldervoelendheid en een natuurlijke belangstelling voor alles wat mensen beweegt heb ik gekozen voor deze, voor mij alles vervullende, professie: Cranio Sacraal therapeut. Vanuit mijn achtergrond als Reikimaster, mijn ervaring op het gebied van de arbeidsreïntegratie en tal van vakgerichte cursussen (psychologie en psychiatrie) heb ik veel inzicht verkregen in het omgaan met mensen en hun problematiek.

Behandeling
Individuele begeleiding

Medische praktijk voor natuurlijke integrale leefstijl geneeskunde.

Therapeut Ralph Ree en arts Trudy Vlot begeleiden en behandelen specifieke problemen met betrekking tot uw gezondheid.

  • een op u afgestemd behandelplan (personalized medicine)
  • een totale, holistische en integrale aanpak van uw probleem
  • ruime uitleg over uw klacht
  • waar nodig: "meten is weten"
  • no-nonsense therapie

Onze expertise:
Orthomoleculaire geneeskunde, Leefstijl en voeding interventies, Acupunctuur (TCM), Homeopathie, Fytotherapie en Integrative manual therapy (IMT).

Individuele begeleiding
Leefstijl geneeskunde

Praktijk Eigenvorming. Hypnotherapie, coaching en persoonlijke vorming. Voor volwassenen en kinderen.

Eigenvorming betekent op een persoonlijke manier betekenis geven aan belangrijke life events, psychosociale problemen of fysieke klachten. Het gaat over wie je bent, in welke situatie. Hoe maak je je keuzes? Hoe beweeg je mee met het leven in vreugde en verdriet. Het gaat om het effectief activeren van je eigen vermogen om een eigen vorm te vinden. De sleutel ligt niet altijd in het oplossen maar soms meer in het integreren. Bewustwording en hierdoor persoonlijke vorming is een belangrijk uitgangspunt.

Een kenmerk van iedere sessie is dat er een dialoog en een verbinding tot stand wordt gebracht tussen datgene wat je bewust bent en wat je nog niet bewust bent. Voelen en denken komen beide aan bod. Beide zijn belangrijk om je een gezond en een compleet mens te voelen.

Ik maak daarvoor vooral gebruik van hypnotherapie. Dit is een bewustzijnstoestand waarbij iemand diep ontspannen is en geconcentreerd is op een bepaald onderwerp. Op een prettige manier wordt je in een ontspannen toestand gebracht. Hypnotherapie wordt ervaren als een natuurlijke manier om in contact te komen met onbewuste motivaties, overtuigingen en hulpbronnen. Hypnotherapie is geschikt bij alle vormen van innerlijk conflict en ook voor persoonlijke groei. Daarnaast voor stress en pijnreductie. Voor kinderen met psychosociale,- of emotionele klachten zoals faalangst, omgaan met verlies (bijvoorbeeld scheiding) of somatische klachten is hypnotherapie goed inzetbaar. Het is een natuurlijke en speelse manier van begeleiding. Ook is hypnotherapie geschikt als ondersteuning in de zwangerschap en als zelfhypnose aan te leren bij de bevalling (hypnobirthing).

Naast hypnotherapie maak ik gebruik van aanvullende behandelvormen zoals NLP, EMDR, EFT en ook energiewerk vanuit diverse stromingen.

Praktische informatie:

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Meld je dan aan voor de inloopspreekuur op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur.

Verdere behandelingen volgens afspraak. Op vrijdag in Gebouw De Koningin. Overige locaties en voor meer informatie kijk op www.eigenvorming.nl of bel naar 06 30 40 89 34.

Praktijk Eigenvorming is aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en RBCZ. Via de zorgverzekeraar is het mogelijk om een deel van de kosten vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering.

Behandeling
Individuele begeleiding
Therapie

Rinus Bedeker, Vitaliteitcoach/counsellor en gecertificeerd HeartMath® Hartcoherentie trainer en provider.

Het trainen van jouw hartcoherentie is een krachtige en wetenschappelijk bewezen methode. Resultaat is een leven waarin je de stress de baas bent en blijft door een combinatie van mentale en fysieke (zelf)coaching. Mijn eigen ervaring met hartcoherentie maakt dat ik volledig en -bewezen- overtuigd ben van de diepgaande werking.  Met mij werk je aan vitaliteit en welbevinden. Naast de toepassing van hartcoherentie, werken we met beweging en voeding. Hiermee wordt de balans in je leven op mentaal, fysiek en emotioneel niveau hersteld. 

Behandeling
Individuele begeleiding
Leefstijl geneeskunde
Training

HANDLIJNKUNDIGE JULIA QUIST:

"JE HANDEN ZIJN DE SPIEGELS VAN JE LICHAAM & ZIEL"

Wanneer heb jij voor het laatst echt naar jezelf in de spiegel gekeken? En dan bedoel ik niet om je haar even in model te brengen, maar echt naar jezelf kijken, diep in je ogen. Wat zie je dan?
Waarschijnlijk val je eerst over alles wat beter of mooier of leuker kan. Daarnaast heb je allerlei oordelen over jezelf, waar bepaalde ervaringen en patronen aan ten grondslag liggen. 

Wat hebben je handen hier nu mee te maken? Alles! Want: "je handen zijn de spiegels van je lichaam & ziel"
Je handen laten jouw verhaal zien. Een handanalyse geeft inzicht in je karakter, je uitdagingen en struikelblokken, maar absoluut ook je kwaliteiten en talenten. Het staat er allemaal in. Jouw handen zijn jouw spiegels.

Tijdens de handlezing lees ik de lijnen in je handen en daarmee mag ik meekijken in de spiegels van de ander, in jouw spiegels. Ik vertel je niets dat je al niet weet, ik kijk met een objectieve blik naar jouw handen, naar jouw verhaal en geef waar nodig en mogelijk, inzichten en tips mee. zodat je zonder oordeel en los van al je overtuigingen naar jezelf kunt kijken. Om vervolgens vaker in de spiegel te kijken en daadwerkelijk te kunnen zien wat je reflectie laat zien; een prachtig mens!

Benieuwd naar wat jouw handen je te vertellen hebben? Ik lees ze met liefde!

Individuele begeleiding
Workshop