Wie werken in Gebouw De Koningin?

Wat kun je er doen?

Gebouw De Koningin is een multifunctioneel pand waar mensen samenkomen om op mentaal, fysiek en emotioneel niveau aan zichzelf te werken. In alle vrijheid en veiligheid mag en kan je hier werken aan je (innerlijke) ontwikkeling, Dat gebeurt onder vakkundige maar vooral liefdevolle begeleiding van een aantal professionals die deze mooie, lichte, uitnodigende, warme en inspirerende plek hebben gekozen om (samen) te werken.

Ook werken in De Koningin?

Daarnaast kun je als coach, trainer, therapeut, behandelaar, je cliënten in een sfeervolle, representatieve ruimte ontvangen of een workshop/training verzorgen in onze inspirerende ruimten.

"WIJ BEGELEIDEN MENSEN EN TEAMS BIJ VERANDERINGSPROCESSEN"

Kort gezegd komt het hier op neer als je besluit je vraag met behulp van iCoaching te onderzoeken. We begeleiden bij persoonlijke (waaronder relatie en jongeren/ouders-kinderen) en loopbaanvraagstukken, re-integratie (zowel voor UWV als werkgevers, eerste en tweede-spoor ) en outplacement. Dit alles doen we met oog en oor voor de hele mens. Cognitief, Emotioneel, Fysiek.

Hoe werken we?

Door de methodieken die we hanteren in coaching en counseling inspireren we onze cliënten om vraagstukken, ervaringen en gevoelens op een andere manier te benaderen. Met aandacht en oog voor de realiteit van het leven, de grenzen van het haalbare, met focus op de toekomst.
We werken cognitief, analytisch, empathisch en creatief. De basis van ons werk is de vraag bezien vanuit een systemische blik. Dat betekent dat we niet alleen naar de cliënt kijken, maar ook naar het familiesysteem van herkomst en het organisatiesysteem waarin hij/zij werkt. Daarin kijken we onder andere hoe het met de balans is, hoe het is met het 'geven en nemen', wat de plek is en of dat ook klopt.

Wat bieden we?

Waar nodig schakelen we fysieke begeleiding in. We bieden stresshantering d.m.v. hartcoherentie, shiatsu therapie, neurolink, cranio sacraal therapie en beweeg/voedingsprogramma’s. Daarnaast werken we nauw samen met GGZ zodat er bij complexere psychische aandoeningen specialistische hulp voorhanden is.

We begeleiden mensen om uit te komen bij het ‘ ik’ : weten wie je bent, wat je wilt, waar je voor wilt gaan en kiezen in dit leven. Echt kiezen betekent 'JA' zeggen vanuit je hart en vanuit echt willen. Hiermee bereik je volledige verbinding met jouw unieke kwaliteiten, maar zeker ook van je persoonlijke (arbeids)vreugde.

Een verkennend/intake gesprek van een half uur, is gratis en geeft je precies de informatie die je nodig hebt. Onder de knop contact vind je alle informatie om ons te bereiken.

Individuele begeleiding
Opleiding
Training
Workshop

Sonnevelt biedt opleidingen aan op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Het instituut werd in 1995 opgericht door Albert Sonnevelt. Sindsdien onderscheidt Sonnevelt zich door opleidingen die inspireren, raken en verrijken. Onze persoonlijke aanpak met klassikaal onderwijs zorgt voor opleidingen die wat extra’s geven: je krijgt wat je verwacht, maar er komt altijd iets bij.

Onze opleidingen worden verzorgd door 75 gedreven docenten op locaties door heel Nederland. Zo kun je altijd een opleiding volgen dicht bij jouw woon- en/of werkplek.

  • Sonnevelt heeft het ruimste studieaanbod op het gebied van vitaliteit
  • Sonnevelt geeft klassikaal onderwijs waardoor mensen elkaar raken en geraakt worden, essentieel voor het proces van leren en groeien
  • Sonnevelt heeft sinds de oprichting in 1995 ruim 10.000 professionals opgeleid
  • Sonnevelt beschikt over 75 gemotiveerde en gekwalificeerde docenten
  • De opleidingen van Sonnevelt zijn geaccrediteerd door 9 beroepsverenigingen
  • Het team van Sonnevelt Opleidingen staat 5 dagen per week van 08.30 tot 17.00 klaar voor persoonlijk en inhoudelijk advies
  • Inschrijving is mogelijk per module en betaling kan meestal in termijnen
  • Sonnevelt heeft locaties door heel Nederland waardoor reistijd beperkt blijft
  • Sonnevelt heeft ruime nascholingsmogelijkheden
  • Sonnevelt won in 2014 de titel ‘Beste Opleider van Nederland’
Opleiding

Zingeving in veranderingsprocessen en innovatietrajecten

AB3 staat voor Actie, Bewustzijn, Betrokkenheid en Bundeling. Vier kernwoorden van waaruit wij kijken naar mensen en organisaties. Vier concrete stappen die wij in elk proces zetten. Onze drijfveer is om mensen op zinvolle wijze het beste uit zichzelf, het werk en de organisatie te laten halen.

Mensgerichte begeleiding

Sinds 1998 bieden wij doeltreffende ondersteuning bij veranderingsprocessen, innovatietrajecten en persoonlijke ontwikkeling. Dat doen wij door het gericht inzetten van interim-management, procesbegeleiding, een op maat gemaakte training of het opzetten en uitvoeren van aansprekende projecten. AB3 is uw partner als het gaat om een mensgerichte begeleiding van de organisatie met oog voor (economische) doelstellingen.

AB3 is opgericht door Ben van der Sanden en Alexandra van der Hilst

Opleiding
Training
Workshop