Wie werken in Gebouw De Koningin?

Wat kun je er doen?

Gebouw De Koningin is een multifunctioneel pand waar mensen samenkomen om op mentaal, fysiek en emotioneel niveau aan zichzelf te werken. In alle vrijheid en veiligheid mag en kan je hier werken aan je (innerlijke) ontwikkeling, Dat gebeurt onder vakkundige maar vooral liefdevolle begeleiding van een aantal professionals die deze mooie, lichte, uitnodigende, warme en inspirerende plek hebben gekozen om (samen) te werken.

Ook werken in De Koningin?

Daarnaast kun je als coach, trainer, therapeut, behandelaar, je cliënten in een sfeervolle, representatieve ruimte ontvangen of een workshop/training verzorgen in onze inspirerende ruimten.

"WIJ BEGELEIDEN MENSEN EN TEAMS BIJ VERANDERINGSPROCESSEN"

Kort gezegd komt het hier op neer als je besluit je vraag met behulp van iCoaching te onderzoeken. We begeleiden bij persoonlijke (waaronder relatie en jongeren/ouders-kinderen) en loopbaanvraagstukken, re-integratie (zowel voor UWV als werkgevers, eerste en tweede-spoor ) en outplacement. Dit alles doen we met oog en oor voor de hele mens. Cognitief, Emotioneel, Fysiek.

Hoe werken we?

Door de methodieken die we hanteren in coaching en counseling inspireren we onze cliënten om vraagstukken, ervaringen en gevoelens op een andere manier te benaderen. Met aandacht en oog voor de realiteit van het leven, de grenzen van het haalbare, met focus op de toekomst.
We werken cognitief, analytisch, empathisch en creatief. De basis van ons werk is de vraag bezien vanuit een systemische blik. Dat betekent dat we niet alleen naar de cliënt kijken, maar ook naar het familiesysteem van herkomst en het organisatiesysteem waarin hij/zij werkt. Daarin kijken we onder andere hoe het met de balans is, hoe het is met het 'geven en nemen', wat de plek is en of dat ook klopt.

Wat bieden we?

Waar nodig schakelen we fysieke begeleiding in. We bieden stresshantering d.m.v. hartcoherentie, shiatsu therapie, neurolink, cranio sacraal therapie en beweeg/voedingsprogramma’s. Daarnaast werken we nauw samen met GGZ zodat er bij complexere psychische aandoeningen specialistische hulp voorhanden is.

We begeleiden mensen om uit te komen bij het ‘ ik’ : weten wie je bent, wat je wilt, waar je voor wilt gaan en kiezen in dit leven. Echt kiezen betekent 'JA' zeggen vanuit je hart en vanuit echt willen. Hiermee bereik je volledige verbinding met jouw unieke kwaliteiten, maar zeker ook van je persoonlijke (arbeids)vreugde.

Een verkennend/intake gesprek van een half uur, is gratis en geeft je precies de informatie die je nodig hebt. Onder de knop contact vind je alle informatie om ons te bereiken.

Individuele begeleiding
Opleiding
Training
Workshop

Wil je graag fitter en vitaler zijn? Je immuunsysteem verbeteren?

Of een gezond gewicht?

Hoe je je voelt wordt voor een groot deel bepaald door je leefstijl en welke keuzes je maakt. Op gebied van voeding maar ook beweging en omgaan met stress.

Met persoonlijke begeleiding help ik je op weg om dat doel te halen: fitter en vitaler. In de workshops maak je op een leuke (en lekkere) manier met voeding die samenhangt met een gezonde leefstijl.

In een vrijblijvend gesprek en meting kunnen we bepalen wat je doelen zijn en op welke manier ik je kan helpen deze doelen te bereiken.

Individuele begeleiding
Workshop

Leonie Linssen biedt helderheid en steun bij ingewikkelde liefdesrelaties waar meer partners bij betrokken zijn en biedt de perfecte hulp bij uitdagende relatiekeuzes. In een Relatie-Intensive worden belemmerende emoties in het licht gezet en op zielsniveau getransformeerd. Samen met Loes Koot begeleidt ze mensen in de Verbindingscirkel, iedere laatste dinsdag van de maand, waarbij zij haar helderziende en heldervoelende kwaliteiten inzet.

Ik ben wisselend aanwezig, als wederzijdse agenda's het goedkeuren.

Individuele begeleiding
Training
Workshop

De Shiatsu/Acupressuurbehandelingen van Babs Keyner dragen bij tot bewustwording en een ‘lichter’ bestaan.
U ervaart diepe rust en ontspanning na een behandeling. Haar behandelingen zijn een combinatie van acupressuur/shiatsu en de Tibetaanse 'Kum Nye'-gewrichten massage. Op uw verzoek kan de behandeling nog ondersteund worden door voeding- of lifestyle advies.

Individuele begeleiding
Inspiratie

Bodytherapist en Neurolink (NIS) behandeling, eventueel gecombineerd met massage.
Elke laatste dinsdag van de maand.

Individuele begeleiding

We ontkomen er niet aan: de wereld wordt steeds jachtiger en complexer en dat beïnvloedt ons bestaan. Dit geldt niet voor ieder mens, maar velen van ons worstelen met tal van problemen en levensvragen. Onze natuurlijke innerlijke balans kan verstoord worden door stress, ziekten en trauma’s. We hebben vaak het gevoel dat we niet kunnen voldoen aan de hoge fysieke en mentale eisen die aan ons gesteld worden.

Behandeling

U kunt in mijn Cranio Sacraal praktijk terecht voor een professionele behandeling van diverse klachten, zowel in geestelijk als in lichamelijk opzicht, en voor ondersteuning van uw persoonlijke ontwikkeling: het hervinden van een innerlijke balans.

Cranio Sacraal Therapie levert een wezenlijke bijdrage aan het herstel en de genezing van tal van geestelijke en lichamelijke klachten.In mijn praktijk staat de holistische visie centraal. Lichaam en geest zijn een eenheid, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik streef er naar om in mijn behandelingen deze ‘verbroken’ eenheid respectvol en effectief te herstellen, met een luisterend oor, met mijn hart en mijn handen.

Vanuit heldervoelendheid en een natuurlijke belangstelling voor alles wat mensen beweegt heb ik gekozen voor deze, voor mij alles vervullende, professie: Cranio Sacraal therapeut. Vanuit mijn achtergrond als Reikimaster, mijn ervaring op het gebied van de arbeidsreïntegratie en tal van vakgerichte cursussen (psychologie en psychiatrie) heb ik veel inzicht verkregen in het omgaan met mensen en hun problematiek.

Behandeling
Individuele begeleiding

Medische praktijk voor natuurlijke integrale leefstijl geneeskunde.

Therapeut Ralph Ree en arts Trudy Vlot begeleiden en behandelen specifieke problemen met betrekking tot uw gezondheid.

 • een op u afgestemd behandelplan (personalized medicine)
 • een totale, holistische en integrale aanpak van uw probleem
 • ruime uitleg over uw klacht
 • waar nodig: "meten is weten"
 • no-nonsense therapie

Onze expertise:
Orthomoleculaire geneeskunde, Leefstijl en voeding interventies, Acupunctuur (TCM), Homeopathie, Fytotherapie en Integrative manual therapy (IMT).

Individuele begeleiding
Leefstijl geneeskunde

Zou je graag (nog) meer uit je relatie willen halen? Heb je moeite sommige eigenschappen van je partner te accepteren? Wil je een liefdevollere relatie maar weet je niet goed hoe? Hoe zorg je er eigenlijk voor dat jouw partner wat meer rekening met jou houdt? Voel je je in je relatie regelmatig in een bepaalde rol gedrukt en wil je hier meer grip op? Wil je weten waarom je zo vaak ruzie hebt als jullie op vakantie gaan? Wil je weten waarom je verliefd bent geworden op een ander en wat je daarmee moet?

Training
Workshop

Sonnevelt biedt opleidingen aan op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Het instituut werd in 1995 opgericht door Albert Sonnevelt. Sindsdien onderscheidt Sonnevelt zich door opleidingen die inspireren, raken en verrijken. Onze persoonlijke aanpak met klassikaal onderwijs zorgt voor opleidingen die wat extra’s geven: je krijgt wat je verwacht, maar er komt altijd iets bij.

Onze opleidingen worden verzorgd door 75 gedreven docenten op locaties door heel Nederland. Zo kun je altijd een opleiding volgen dicht bij jouw woon- en/of werkplek.

 • Sonnevelt heeft het ruimste studieaanbod op het gebied van vitaliteit
 • Sonnevelt geeft klassikaal onderwijs waardoor mensen elkaar raken en geraakt worden, essentieel voor het proces van leren en groeien
 • Sonnevelt heeft sinds de oprichting in 1995 ruim 10.000 professionals opgeleid
 • Sonnevelt beschikt over 75 gemotiveerde en gekwalificeerde docenten
 • De opleidingen van Sonnevelt zijn geaccrediteerd door 9 beroepsverenigingen
 • Het team van Sonnevelt Opleidingen staat 5 dagen per week van 08.30 tot 17.00 klaar voor persoonlijk en inhoudelijk advies
 • Inschrijving is mogelijk per module en betaling kan meestal in termijnen
 • Sonnevelt heeft locaties door heel Nederland waardoor reistijd beperkt blijft
 • Sonnevelt heeft ruime nascholingsmogelijkheden
 • Sonnevelt won in 2014 de titel ‘Beste Opleider van Nederland’
Opleiding

Praktijk Eigenvorming. Hypnotherapie, coaching en persoonlijke vorming. Voor volwassenen en kinderen.

Eigenvorming betekent op een persoonlijke manier betekenis geven aan belangrijke life events, psychosociale problemen of fysieke klachten. Het gaat over wie je bent, in welke situatie. Hoe maak je je keuzes? Hoe beweeg je mee met het leven in vreugde en verdriet. Het gaat om het effectief activeren van je eigen vermogen om een eigen vorm te vinden. De sleutel ligt niet altijd in het oplossen maar soms meer in het integreren. Bewustwording en hierdoor persoonlijke vorming is een belangrijk uitgangspunt.

Een kenmerk van iedere sessie is dat er een dialoog en een verbinding tot stand wordt gebracht tussen datgene wat je bewust bent en wat je nog niet bewust bent. Voelen en denken komen beide aan bod. Beide zijn belangrijk om je een gezond en een compleet mens te voelen.

Ik maak daarvoor vooral gebruik van hypnotherapie. Dit is een bewustzijnstoestand waarbij iemand diep ontspannen is en geconcentreerd is op een bepaald onderwerp. Op een prettige manier wordt je in een ontspannen toestand gebracht. Hypnotherapie wordt ervaren als een natuurlijke manier om in contact te komen met onbewuste motivaties, overtuigingen en hulpbronnen. Hypnotherapie is geschikt bij alle vormen van innerlijk conflict en ook voor persoonlijke groei. Daarnaast voor stress en pijnreductie. Voor kinderen met psychosociale,- of emotionele klachten zoals faalangst, omgaan met verlies (bijvoorbeeld scheiding) of somatische klachten is hypnotherapie goed inzetbaar. Het is een natuurlijke en speelse manier van begeleiding. Ook is hypnotherapie geschikt als ondersteuning in de zwangerschap en als zelfhypnose aan te leren bij de bevalling (hypnobirthing).

Naast hypnotherapie maak ik gebruik van aanvullende behandelvormen zoals NLP, EMDR, EFT en ook energiewerk vanuit diverse stromingen.

Praktische informatie:

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Meld je dan aan voor de inloopspreekuur op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur.

Verdere behandelingen volgens afspraak. Op vrijdag in Gebouw De Koningin. Overige locaties en voor meer informatie kijk op www.eigenvorming.nl of bel naar 06 30 40 89 34.

Praktijk Eigenvorming is aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en RBCZ. Via de zorgverzekeraar is het mogelijk om een deel van de kosten vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering.

Behandeling
Individuele begeleiding
Therapie