Workshop

Karmalijn | Handlijnkunde

HANDLIJNKUNDIGE JULIA QUIST:

"JE HANDEN ZIJN DE SPIEGELS VAN JE LICHAAM & ZIEL"

Wanneer heb jij voor het laatst echt naar jezelf in de spiegel gekeken? En dan bedoel ik niet om je haar even in model te brengen, maar echt naar jezelf kijken, diep in je ogen. Wat zie je dan?
Waarschijnlijk val je eerst over alles wat beter of mooier of leuker kan. Daarnaast heb je allerlei oordelen over jezelf, waar bepaalde ervaringen en patronen aan ten grondslag liggen. 

AB3 Management-Training-Projecten

Zingeving in veranderingsprocessen en innovatietrajecten

AB3 staat voor Actie, Bewustzijn, Betrokkenheid en Bundeling. Vier kernwoorden van waaruit wij kijken naar mensen en organisaties. Vier concrete stappen die wij in elk proces zetten. Onze drijfveer is om mensen op zinvolle wijze het beste uit zichzelf, het werk en de organisatie te laten halen.

Mensgerichte begeleiding

Innerlijke Familie

Zou je graag (nog) meer uit je relatie willen halen? Heb je moeite sommige eigenschappen van je partner te accepteren? Wil je een liefdevollere relatie maar weet je niet goed hoe? Hoe zorg je er eigenlijk voor dat jouw partner wat meer rekening met jou houdt? Voel je je in je relatie regelmatig in een bepaalde rol gedrukt en wil je hier meer grip op? Wil je weten waarom je zo vaak ruzie hebt als jullie op vakantie gaan? Wil je weten waarom je verliefd bent geworden op een ander en wat je daarmee moet?

Leonie Linssen

Leonie Linssen biedt helderheid en steun bij ingewikkelde liefdesrelaties waar meer partners bij betrokken zijn en biedt de perfecte hulp bij uitdagende relatiekeuzes. In een Relatie-Intensive worden belemmerende emoties in het licht gezet en op zielsniveau getransformeerd. Samen met Loes Koot begeleidt ze mensen in de Verbindingscirkel, iedere laatste dinsdag van de maand, waarbij zij haar helderziende en heldervoelende kwaliteiten inzet.

Ik ben wisselend aanwezig, als wederzijdse agenda's het goedkeuren.

Balanced By Helen

Wil je graag fitter en vitaler zijn? Je immuunsysteem verbeteren?

Of een gezond gewicht?

Hoe je je voelt wordt voor een groot deel bepaald door je leefstijl en welke keuzes je maakt. Op gebied van voeding maar ook beweging en omgaan met stress.

Met persoonlijke begeleiding help ik je op weg om dat doel te halen: fitter en vitaler. In de workshops maak je op een leuke (en lekkere) manier met voeding die samenhangt met een gezonde leefstijl.