Nordic Shamanism-Down to earth spiritualiteit

Nordic Shamanism - Down to earth spiritualiteit

 

 

De privé sessies van Christer zijn een echte aanrader!

De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten doormiddel van zijn “roots” ook. Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.

Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Keer op keer bewijst hij weer hoe grondig en precies hij kan werken. Deze helingen hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen. Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zijn er workshops gepland op maandelijkse basis. Deze workshops zijn zowel weekendworkshops, dag-workshops als avond-workshops, evenals soundhealings van 2 à 3 uur. 

Privésessies:
De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. Dit is echter niet noodzakelijk, Christer ziet en voelt namelijk genoeg en gaat vanuit de eerste laag die zich aandient de diepte met je in. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet. Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken, evenals voedingsadvies waar nodig. Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen, dit qua bewustwording of eventuele nog lichte emoties. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven. Dit is een zeer effectieve manier van genezing die absoluut de moeite waard is om te ervaren!

Ook kinderen zijn welkom en kunnen de ondersteuning vaak goed gebruiken. Voor kinderen onder de 12 jaar hanteren wij vaak een half uur, dit aangezien hun systeem sneller reageert op een heling, soms doen we binnen dit tijdsframe ook meerdere kinderen tegelijk.

Het zelfde geld voor dieren. Ook voor hun plannen we korter in en hanteren we een half tarief, dit is echter afhankelijk van de grote van het dier. Als het gaat om bijvoorbeeld paarden kunnen wij ook op locatie komen en zowel dier, als omgeving bekijken en heling bieden daar waar nodig, eventueel in combinatie met helingen voor de eigenaren en belangstellenden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onderstaande contact gegevens.

Prijs: 150,-
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

Aanmelding en informatie:
Toni Bruinen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-55855568

Meer informatie over alle data, projecten en over ons vind u op onze agenda:

www.nordicshamanism.nl

Vanuit eigen ervaring:

kan ik alleen nog delen dat ik Christer als heel puur, krachtig en liefdevol ervaren heb. Mijn ontmoeting met hem was spontaan op straat in Oslo, Noorwegen, waar hij met een aantal mensen aan het keel-zingen was. Ik kon in hun ogen de liefde en passie voelen voor wat ze deden en de gesprekken die volgden gaven mij direct het vertrouwen een afspraak met Christer te maken.

Na een aantal sessies heb ik hem uitgenodigd naar Nederland te komen, aangezien ik denk en voel dat mensen behoefte zouden kunnen hebben aan dat geen wat hij aanbiedt.

“Thuis komen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties, maar gewoon leren zijn met alles wat is. Leven in en vanuit je “kern”. In de paar sessies die ik met Christer heb gehad, heeft hij mij door een aantal enorme stukken weten te brengen waar ik al tijden mee rondliep, waarvan sommige bewust, sommige onbewust.

Hier van uit is dit project ontstaan en wensen wij jullie via deze weg alle heling en geluk toe.

Wees welkom