Opleiding Energetisch Therapeut1

Opleiding Energetisch Therapeut1

‘Mijn intuïtie weet het al. Nu nog de argumenten erbij bedenken. Maar hoe?’ Uit onderzoek blijkt dat je gedrag voor 95% wordt aangestuurd door je onderbewuste. Je ‘onderbuik gevoel’ is goed. Maar hoe kan je daar je belangrijke keuzes op baseren? Leer met de opleiding Energetisch Therapeut te vertrouwen op je intuïtie in een rationele wereld.

Over de opleiding Energetisch Therapeut

In de tweejarige opleiding Energetisch Therapeut van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daarin anderen kunt coachen. Vitale mensen durven te vertrouwen op hun gevoel: in de opleiding Energetisch Therapeut leer je dit prachtige vermogen te omarmen.

Door je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen neemt je sensitiviteit toe en krijg je diepgaand inzicht in jezelf en in anderen. Je leert opnieuw open te staan voor innerlijke signalen en de stroom van het leven te vertrouwen. De innerlijke wijsheid die je verkrijgt kun je toepassen op alle gebieden van het leven: relaties, werk en gezondheid.

Doel opleiding Energetisch Therapeut

Tijdens de opleiding Energetisch Therapeut kom je in contact met je intuïtieve staat van bewustzijn. Je krijgt in deze opleiding handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken dat je toe kunt passen in het dagelijks leven.

Tevens leer je hoe je als energetisch therapeut, cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kunt begeleiden. Een door Sonnevelt opgeleide Energetisch Therapeut beschikt over de instrumenten om intuïtie over te brengen op de cliënten die ze coachen.