Schilden van je Innerlijke Familie

BASISOPLEIDING

In deze basisopleiding van vier dagen maak je kennis met de methode Schilden van je Innerlijke Familie. In de basisopleiding doorleef je het model: de oefeningen die je doet ondersteunen je ontwikkeling als professional. Tegelijkertijd leer je het model toepassen in gesprekken met je mede-cursisten. Zo word jij jouw beste instrument in het begeleiden, coachen, trainen, adviseren of aansturen van anderen. Vanuit inzicht, acceptatie en met waardering voor jouw stijl en kwaliteiten. Ook leer je meer specifiek hoe je deze methode kunt toepassen op 1 op 1 interacties en ga je eenvoudige groepssituaties duiden.

Na afloop van de basisopleiding weet je hoe je de regie kunt nemen in verschillende situaties en hoe je deze methode daarbij kunt inzetten als taal en denkmodel. Na de opleiding heb je de basisregistratie in de Schilden van je Innerlijke Familie. Dit heeft verschillende voordelen. Bij de opleiding krijg je kosteloos studiemateriaal (boek en handout).

De basisopleiding is geschikt voor iedereen die met mensen werkt en daarin met hulp van deze methode meer regie wil nemen. De meeste deelnemers zijn werkzaam als coach, kindercoach, mediator, therapeut, adviseur, trainer of manager.