Hans Prins Coaching

Hans Prins Coaching

Hans Prins werkt vanuit verschillende perspectieven om je echt een stap te laten maken; dingen anders zien, anders over jezelf denken, dingen anders ervaren en anders in je lijf zitten. Aanleiding voor een traject is vaak stress gerelateerd als burn-out, vermoeidheid, niet tot dingen komen. Of blijven hangen in een slecht gevoel of kleinerende gedachte ten aanzien van jezelf. De rode draad is meestal stagnatie, soms al langere tijd, al dan niet na een life event, dan blijkt het anders doen best lastig.

 

Van alle methoden, perspectieven en invalshoeken is IEMT (Integral Eye Movement Therapy) de meest gebruikte. Een therapie die met oogbeweging oude emoties en herinneringen helpt verwerken en je identiteit helpt versterken. Het richt zich op de oorsprong (emoties en identiteit) van wat je voelt en doet. Coaching door traumaverwerking; een grote schoonmaak van de dingen die verstorende werken in jezelf.

 

Bovenstaande wordt meestal in combinatie gebruikt met allerlei loslaatmethoden, energetische behandeling, vergeving, lifestyle-, carrière- en progressiegerichte coaching. Resultaat laat zich vaak kenmerken door minder gepieker, meer energie, minder lichaamsspanning en emotioneel evenwichtiger. Er is meer ruimte om dingen anders te zien en meer kracht en moed om dingen anders te doen. Daarmee wordt het moeitelozer, lichter, met meer focus en een grotere handelingsvrijheid.

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42