iCoaching

iCoaching

"WIJ BEGELEIDEN MENSEN EN TEAMS BIJ VERANDERINGSPROCESSEN"

Kort gezegd komt het hier op neer als je besluit je vraag met behulp van iCoaching te onderzoeken. We begeleiden bij persoonlijke (waaronder relatie en jongeren/ouders-kinderen) en loopbaanvraagstukken, re-integratie (zowel voor UWV als werkgevers, eerste en tweede-spoor ) en outplacement. Dit alles doen we met oog en oor voor de hele mens. Cognitief, Emotioneel, Fysiek.

Hoe werken we?

Door de methodieken die we hanteren in coaching en counseling inspireren we onze cliënten om vraagstukken, ervaringen en gevoelens op een andere manier te benaderen. Met aandacht en oog voor de realiteit van het leven, de grenzen van het haalbare, met focus op de toekomst.
We werken cognitief, analytisch, empathisch en creatief. De basis van ons werk is de vraag bezien vanuit een systemische blik. Dat betekent dat we niet alleen naar de cliënt kijken, maar ook naar het familiesysteem van herkomst en het organisatiesysteem waarin hij/zij werkt. Daarin kijken we onder andere hoe het met de balans is, hoe het is met het 'geven en nemen', wat de plek is en of dat ook klopt.

Wat bieden we?

Waar nodig schakelen we fysieke begeleiding in. We bieden stresshantering d.m.v. hartcoherentie, shiatsu therapie, neurolink, cranio sacraal therapie en beweeg/voedingsprogramma’s. Daarnaast werken we nauw samen met GGZ zodat er bij complexere psychische aandoeningen specialistische hulp voorhanden is.

We begeleiden mensen om uit te komen bij het ‘ ik’ : weten wie je bent, wat je wilt, waar je voor wilt gaan en kiezen in dit leven. Echt kiezen betekent 'JA' zeggen vanuit je hart en vanuit echt willen. Hiermee bereik je volledige verbinding met jouw unieke kwaliteiten, maar zeker ook van je persoonlijke (arbeids)vreugde.

Een verkennend/intake gesprek van een half uur, is gratis en geeft je precies de informatie die je nodig hebt. Onder de knop contact vind je alle informatie om ons te bereiken.

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42