Karmalijn | Handlijnkunde

Karmalijn | Handlijnkunde

HANDLIJNKUNDIGE JULIA QUIST:

"JE HANDEN ZIJN DE SPIEGELS VAN JE LICHAAM & ZIEL"

Wanneer heb jij voor het laatst echt naar jezelf in de spiegel gekeken? En dan bedoel ik niet om je haar even in model te brengen, maar echt naar jezelf kijken, diep in je ogen. Wat zie je dan?
Waarschijnlijk val je eerst over alles wat beter of mooier of leuker kan. Daarnaast heb je allerlei oordelen over jezelf, waar bepaalde ervaringen en patronen aan ten grondslag liggen.

Wat hebben je handen hier nu mee te maken? Alles! Want: "je handen zijn de spiegels van je lichaam & ziel"
Je handen laten jouw verhaal zien. Een handanalyse geeft inzicht in je karakter, je uitdagingen en struikelblokken, maar absoluut ook je kwaliteiten en talenten. Het staat er allemaal in. Jouw handen zijn jouw spiegels.

Tijdens de handlezing lees ik de lijnen in je handen en daarmee mag ik meekijken in de spiegels van de ander, in jouw spiegels. Ik vertel je niets dat je al niet weet, ik kijk met een objectieve blik naar jouw handen, naar jouw verhaal en geef waar nodig en mogelijk, inzichten en tips mee. zodat je zonder oordeel en los van al je overtuigingen naar jezelf kunt kijken. Om vervolgens vaker in de spiegel te kijken en daadwerkelijk te kunnen zien wat je reflectie laat zien; een prachtig mens!

Benieuwd naar wat jouw handen je te vertellen hebben? Ik lees ze met liefde!

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42