Praktijk Impuls

Praktijk Impuls

Ik ben Greetje Grootjans, als eigenaar van Praktijk Impuls geef ik o.a. binnen het prachtige gebouw de Koningin de volgende consulten en opleidingen.

Mediumschap

Als medium lees ik jouw energieveld waarbij ik contact maak met jouw ziel. Het consult gaat over jou. Wat speelt er zoal, waar wil je meer helderheid over hebben. Of sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke weg je wilt volgen?
Het is een unieke kans om op een andere manier zicht te krijgen op jezelf, je patronen en je keuzes. Na onze sessie ga je met nieuwe inzichten de deur uit.

Overleden dierbaren 

Tijdens een consult kunnen we contact maken met overleden dierbaren. Is dat eng, nee!  Tijdens een hereniging kunnen vragen, die soms na de dood overblijven, alsnog beantwoord worden. Ook is het mooi te constateren dat een overledene voortleeft in de spirituele wereld en dat het hen goed gaat, zonder de fysieke pijnen op aarde.
Beide consulten zijn apart en ook gecombineerd te boeken. 

Spirituele Coach

Als ervaren ex-therapeut coach ik mensen om met hun gevoeligheid om te gaan. Ik leer je dichter bij jezelf te blijven, minder last te hebben van alle prikkels en impulsen van buitenaf. Met innerlijke rust als gevolg.  

Intuïtie avonden

Tijdens de intuïtie avonden leer je op spelende wijze beter of weer naar je intuïtie te luisteren. Iedereen heeft intuïtie, het is je geboorterecht maar in hoeverre sta je er nog mee in verbinding.
Ook jij kan je intuïtie ontwikkelen of verstevigen, dit helpt je in je dagelijkse leven.

Jaaropleiding

De basis jaaropleiding intuïtie & mediumschap (ZIELENJAAR genoemd) is voor iedereen toegankelijk die de verbinding met zichzelf weer authentiek en in balans wilt brengen. Een zeer gewilde opleiding waarin je leert begrijpen en voelen wat de kracht van jouw intuïtie is en spiritualiteit voor je kan betekenen. Na het volgen van deze jaar opleiding heb je een betere verbinding met jezelf, zijn je intuïtieve en spirituele vermogens verder ontwikkeld waardoor je jezelf steeds beter leert kennen. De kennis die je opdoet kun je elke dag gebruiken in je dagelijkse leven. Ongeacht het soort beroep wat je hebt!

"De zielenjaartraining is een prachtige ontdekkingsreis naar je ware ik en naar een bijzondere belevingswereld waarin je zoveel meer kunt waarnemen, ervaren en uit het leven kunt halen", zijn de woorden van een deelnemer.

Contact

Wil je een afspraak of jezelf opgeven voor de avonden of opleiding, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer weten over Praktijk Impuls en mij, dan nodig ik je graag uit de website van mijn praktijk te bezoeken: www.praktijkimpuls.nl

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/praktijkimpuls

https://www.facebook.com/praktijkimpuls

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42