Praktijk Joop Haarman

Praktijk Joop Haarman

We ontkomen er niet aan: de wereld wordt steeds jachtiger en complexer en dat beïnvloedt ons bestaan. Dit geldt niet voor ieder mens, maar velen van ons worstelen met tal van problemen en levensvragen. Onze natuurlijke innerlijke balans kan verstoord worden door stress, ziekten en trauma’s. We hebben vaak het gevoel dat we niet kunnen voldoen aan de hoge fysieke en mentale eisen die aan ons gesteld worden.
Behandeling

U kunt in mijn Cranio Sacraal praktijk terecht voor een professionele behandeling van diverse klachten, zowel in geestelijk als in lichamelijk opzicht, en voor ondersteuning van uw persoonlijke ontwikkeling: het hervinden van een innerlijke balans.

Cranio Sacraal Therapie levert een wezenlijke bijdrage aan het herstel en de genezing van tal van geestelijke en lichamelijke klachten. In mijn praktijk staat de holistische visie centraal. Lichaam en geest zijn een eenheid, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik streef er naar om in mijn behandelingen deze ‘verbroken’ eenheid respectvol en effectief te herstellen, met een luisterend oor, met mijn hart en mijn handen.

Vanuit heldervoelendheid en een natuurlijke belangstelling voor alles wat mensen beweegt heb ik gekozen voor deze, voor mij alles vervullende, professie: Cranio Sacraal therapeut. Vanuit mijn achtergrond als Reikimaster, mijn ervaring op het gebied van de arbeidsreïntegratie en tal van vakgerichte cursussen (psychologie en psychiatrie) heb ik veel inzicht verkregen in het omgaan met mensen en hun problematiek.

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42