Opleiding Relatiecoach

Opleiding Relatiecoach

Het echtpaar dat zwijgend naast elkaar op de bank zit. De collega’s op het werk die vroeger uitstekend samenwerkten, maar nu elkaar niet kunnen luchten of zien. Zowel het echtpaar als de collega’s zijn waarschijnlijk op een gegeven moment gestopt echt met elkaar te praten en echt naar elkaar te luisteren. Uit onderzoek blijkt dat werkende stellen slechts 7 minuten per dag met elkaar praten. Op de werkvloer kunnen er ook allerlei redenen zijn waarom collega’s stoppen met communiceren over wezenlijke zaken. Als relatiecoach maak je het verschil door de patronen in dergelijke relaties te duiden en handvatten te bieden om deze te doorbreken.

Over de opleiding Relatiecoach

In de opleiding Relatiecoach van Sonnevelt leer je patronen en processen te herkennen die in iedere relatie aanwezig zijn, maar altijd net weer anders zijn. Als relatiecoach begeleid je zowel liefdesrelaties als werkrelaties. Iedere relatie heeft met elkaar gemeen dat er een verhouding is tussen mensen, waarin in de loop van de tijd patronen zijn ontstaan die voor de betrokkenen niet altijd prettig of gewenst voelen. In deze opleiding leer je om buiten die relatie te blijven, maar toch op diepgaande wijze aan de slag te gaan met de betrokkenen. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Relatiecoach

Een door Sonnevelt opgeleide Relatiecoach begeleidt cliënten op zoek naar een ander perspectief op hun relatie door inzicht te bieden in de dynamiek die bepaalde patronen in stand houdt. De relatiecoach gebruikt hiervoor diverse instrumenten en technieken zodanig dat deze aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt. Je leert om diepgaand met relaties aan de slag te gaan, zonder dat je je professionele afstand verliest.

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42