Opstellingendagen Systemic Healing 2023

Opstellingendagen Systemic Healing 2023

Opstellingendagen Systemic Healing 2023

 

Opstelingendagen 2023

25 februari

27 mei

22 september

3 november

8 december

 

"PIJN REIST DOOR GENERATIES TOTDAT IEMAND BEREID IS HET AAN TE GAAN"

De opstellingendagen Systemic Healing bieden je de gelegenheid om een thema in te brengen waar je al langer mee loopt. Je hebt er al van alles aan en mee gedaan, maar ergens, op de achtergrond, blijft het zeuren. Zo kun je maar last blijven hebben van faalangst, of niet voluit je plek durven innemen. Je voelt je buitengesloten, of al je relaties eindigen dramatisch. Je durft maar geen keuze te maken of je worstelt met ziekte, rouw, trauma. Het meemaken van een opstelling biedt je een dieper inzicht in de onderliggende dynamiek. Je kijkt op een andere manier, door de beweging en woorden van de representanten, naar jouw verhaal. Het is een verhaal dat je kent, maar op gevoelsniveau wordt er ook iets anders zichtbaar. Het is inzichtelijk, confronterend en soms biedt het een duidelijke richting voor je volgende stap. Wat de uitwerking ook is: het schudt je systeem op en zet je innerlijk op een andere plek!

Ook als representant word je geraakt op eigen thema's. Je zult ervaren dat je bijvoorbeeld wordt gevraagd om voor iets of iemand te staan waarmee jij in je eigen leven ook vragen over hebt, of dat zich ook voordoet in jouw leven. Zo werkt de energie. We begeven ons elke dag in een veld vol energetische uitwisseling. Het zogenaamde universele bewustzijn. In opstellingenwerk wordt dit veld bewust aangesproken en vol respect ingezet om duidelijkheid en helderheid te brengen. Een opstelling is een prachtige manier om een systeem te ontrafelen. We gaan nadrukkelijk niet op zoek naar een oplossing, maar naar de waarheid van jouw systeem. Wat mag gezien worden, wat moet verborgen blijven. Wat moet je doen om erbij te horen, wanneer word je buitengesloten. Het zijn krachtige onderliggende dynamieken die, eenmaal zichtbaar geworden, kunnen verzachten of oplossen.

Over de begeleider: Loes Koot heeft een jarenlange ervaring met begeleiding en coaching van mensen en teams. Systemisch werken is volledig geïntegreerd in haar dagelijkse praktijk. Daarnaast blijft zij onderzoek doen en veldwerk verrichten naar een verfijning en verruiming van de toepassing van systemisch werk en het werken met opstellingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het werken met diep trauma en in 1-op-1 sessies met opstellingen. Zij heeft de opleiding “Systemic Healing: opstellingenwerk en systemisch waarnemen” ontwikkeld en is docent van deze opleiding. In het opstellingenwerk ‘Systemic Healing’ wordt met het veld van de inbrenger gewerkt, maar ook met dat van de representanten. Er wordt duiding gegeven van de processen waarmee een diepere verankering plaatsvind van alles wat gezien en ervaren wordt tijdens een opstelling.

Aantal opstellingen: Maximaal 4, waarbij je zelf de verantwoordelijkheid hebt voor de thema's die je in de opstelling(en) aangaat.

Wat je nog moet weten is dat je met je aanmelding tevens verklaart dat je op dit moment geen ernstige psychologische problemen hebt of onder behandeling staat van een psychiater.


Kosten:
Voor iedere deelnemer € 75,-  excl. b.t.w.

Betaling kan op de dag, contant of per pin.

Voor meer informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  035-5821817

Gebouw De Koningin - Koninginneweg 93 - 1211 AN Hilversum

© 2021 Gebouw De Koningin - Realisatie website: WebLab42